Jeg elsker Ole Jacobsen fra P4 København

Jeg har skrevet fanbrev til ham, flere gange faktisk. Han er fantastisk. Han sidder i min morgenradio næsten hver morgen og sørger for at jeg kommer godt afsted på arbejde. Små historier, trafik, vejr, nyheder serverer han sammen med sin medvært. Ole Jacobsen fra P4 Morgen på P4 København. Jeg kan ikke rose ham nok.

Det er ikke kun hans rare stemme og rolige gemyt der gør at jeg “elsker” ham. Det der gør ham helt fantastisk er musikken. Han har en meget distinkt musiksmag, som jeg rigtig, rigtig, rigtig godt kan lide. Jeg skal ikke gøre mig klog på det – tror ikke jeg kan beskrive stilen i de rigtige termer. Det er nok også mere alsidigt end bare éen genre. Meget af det kender jeg ikke i forvejen. Noget kender jeg kun fra Ole. Det er Ole-musik.

Det er virkelig vidunderligt at man via radioen kan bliver introduceret til musik man ikke kender, men som man kan lide med det samme man hører det – det er skønt. Jeg har købt mange plader udelukkende på grund af at Ole har spillet det for mig i radioen.

Idag var der som så mange andre morgener en skøn afslutning på programmet P4 morgen. Ole spiller ofte noget rigtig lækker musik til sidste inden programmet slutter kl 10. Idag var det først Dieters Lieder med “Mig og vennerne” – uhm, dejlig afslappet stemning, rigtig sommeragtig, er virkelig skrevet og arrangeret så man kan mærke sandet i de varme klitter i Nordsjælland – som de synger om. I sangen synger de også “…Chaka Kahn i radioen…” – og så måtte Ole selvfølgelig spille hende med nummeret “Through the fire”. Og så slutter han lige af med endnu en mega-stemningsfuld sang med C.V. Jørgensen “Fuld af forundring”, endnu en sang hvor arrangementet får en til at føle at man ligger på en sommereng med bagende sol i ansigtet. Så blev der skruet HELT op for lyden.

Tak for endnu en dejlig musikalsk oplevelse, Ole.

Lignende indlæg:


5 kommentarer

 • Peterpladesmed

  12. september 2008

  Kan godt forestille mig han kan virke forblændende på nogle…specielt hunkøn..:-)

  Er selv inkarneret P4 lytter..meeem ovennævnte kunne jeg måske nok unde en laang, velfortjent ferie langt, langt væk fra mikrofoner.

  Selvfed, selviscenesættende og upartisk så det batter….ikke lige egenskaber der sømmer sig for licensfinansierede journalister..hmm..:-(

  Svar
 • Trine Louise

  13. september 2008

  Tja, sådan er smag og behag så forskelligt. Nu har han jo ellers lige været væk fra P4 i meget lang tid.

  Svar
 • Martin Høst

  7. oktober 2010

  Hej Trine Louise,

  Ved godt at tråden efterhånden skal på museum…:) Men hvis ikke du har fundet ud af kælenavnet på Ole Jacobsens musikalske preferencer, så er her et bud: West Coast/LA – Chicago/Fusion eller stort set alt hvad David Foster og Dave Gruisin har rørt ved.

  Jeg har på nøjagtig samme måde som dig, med både Ole Jacobsens gemyt og musiksmag.

  Vh. Martin

  Svar
  • Trine Louise

   8. oktober 2010

   Hej Martin – tak for din dejlige kommentar. Jeg er ikke god til de der betegnelser for de forskellige musikgenrer, jeg kan bare høre at det er en speciel stil. Dejligt med lidt info om det – og en ligesindet mht. smag i radiomusik!

   Svar
 • Tom Kristoffersen

  1. januar 2011

  HURRAAAAAA! Det skriver jeg altså fordi mit ønske er gået i opfyldelse. Og det er at Britt Berglund og Peter Gulløv skal være morgenmakkerpar på P4 København igen fra den 3. Januar 2011 I de lige uger er det Charlotte Striib og Ole Jakobsen, som er morgenmakkerpar. Og i de ulige uger er det Britt og Peter. At det bliver fordelt på den måde er dejligt synes jeg. De er alle 4 gode radioværter. Og Britt har en dejlig smittende latter. Gid hun vil blive ved med at arbejde på P4 København i rigtig mange år endnu, det håber jeg også de 3 andre vil.

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.