Krukkerne klar

Så gav jeg efter for min tvivl og plantede krukker til. De kloge siger jo, at det stadig er farligt at plante sommerblomster, da der stadig kan komme frost, men det føles jo ikke så farligt når man har sådan et fantastisk forårsvejr som idag.

I år har jeg selv lavet 5 slags tagetes fra frø, jeg er meget spændet på hvordan de bliver. De hedder Favorite Red, Petite Yellow, Sunburst Orange, Newton og Signet Lemon. Derudover har jeg købt lidt supplerende udplantningsplanter: et par pelargonier, nogen der hed bacoba, ageratum og salvia og så nogle lyserøde maguritter. Mangler stadig noget til min lille halve whiskeytønde som står ved hoveddøren, vil gerne have noget ekstra lækkert til den – det finder vi forhåbentlig på planteskole i næste weekend.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.