Bliver det aldrig weekend?

Det startede meget godt. Jeg cykler min sædvanlige tur hjem fra arbejde fredag eftermiddag. Jeg hører radio på min mobiltelefon mens jeg cykler, og hører at der er vrøvl med metroen. Da jeg parkerer cyklen ved Terminal 3 tager jeg en hurtig beslutning og går ned og tager regionaltoget i stedet for. Det går fint, der holder et tog ved perronen som afgår 1 minut efter. Så følte jeg mig rigtig smart og effektiv.

Toget lister sig afsted ind mod København og videre nord på. Vi holder længe før hver station og bliver nok lidt forsinket, men jeg tænker at jeg alligevel har indhentet noget fordi der var uorden i metroen.

Jeg beslutter mig for at køre helt til Hellerup før jeg skifter til S-tog der kan tage mig til Virum Station. Lige før Hellerup Station hører jeg i radioen at der er faldet en køreledning ned ved Avedøre, og bla. mit tog kører nu kun med 20 minutters drift. Hm, nå men jeg har jo ikke noget valg end at stå af og håbe at jeg ikke skal vente 20 minutter på s-toget. Det skulle jeg heller ikke – det blev “kun” til 15 minutter. Suk. Det er fredag og weekend og jeg vil gerne hjem til mit hus.

Endelig kommer toget og jeg sætter mig og venter på at den sidste tur på 10 minutter skal overstås. Den automatiske dame-stemme siger “Virum!” og jeg rejser mig for at gå hen til døren – for bare at konstatere at vi kører forbi Virum!!! Togføreren glemte simpelthen at stoppe på Virum Station. Så måtte vi køre med til Holte og tage toget den anden vej tilbage. Vupti, så tog hjemturen lige 2 timer….

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.