Jeg elsker Magasin

Jeg ved godt at der er en sang med “Venter på far” der hedder noget i den retning. Men jeg må nok erkende at jeg på nogen punkter er en af dem som de laver satire over – i hvert fald når det handler om Magasin. Jeg elsker Magasin. Jeg kommer mest i den Magasin der ligger i Kgs. Lyngby. Igen og igen oplever jeg at blive positivt overrasket over deres udvalg, specielt på 3. sal med ting til køkken og hjem.

Jeg vil gerne give et lille tip videre til blog-læsere der evt også godt kan lide shopping. Oppe på 3. sal i Lyngby-afdelingen er der kommet et område med sidste sæsons varer – de kalder det Outlet. Det er der hvor der før i tiden var cafeteria. Her er en masse af Magasins sædvanlige gode varer nedsat gevaldigt. I øjeblikket er der 70% rabat. Jeg fandt et forklæde, 2 grydelapper og en grillhandske i samme serie – det blev lige 62 kr. Det er jo RØRENDE billigt!

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.