Øjet i bedring

Jeg var til læge igår, det var godt nok om noget andet, men da jeg stadig så tåget på det øje jeg fik ridset i lørdags bad jeg hende se på øjet. Hun ringede til en øjenlæge og fik en akut-tid til mig. Hos øjenlægen fik jeg nogle kontrast-dråber i øjet og øjenlægen kunne konstatere en ridse på hornhinden henover iris. Han kunne se at det allerede var i bedring og han sagde at han troede det ville hele helt uden ar i løbet af en uge. Det var jo dejligt at få at vide. Så fik jeg nogle øjendråber der skal sørge for at øjet heler bedre og at der ikke kommer infektion i.

Hvis jeg holder mig fra PC og avislæsning går det meget godt. Jeg ser dog stadig uklart på øjet, og det betyder at jeg ikke kan arbejde, jeg får ondt i hovedet af at sidde med PC længere end ½-1 time. Så jeg må hellere se at få skrevet færdig her…

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.