Av mit øje

Vi har et meget lille badeværelse. Det er undskyldningen for at jeg kan bære mig så dumt ad, at jeg får stukket et hjørne af min tube med hårbalsam ind i øjet på mig selv da jeg var i bad igår morges. Av av av – det gjorde bare så ondt så jeg var nødt til at sige “av!” højt, selvom jeg var alene. Jeg kunne ikke holde ud at hverken åbne eller lukke øjet, og måtte stampe i gulvet af smerte når jeg prøvede.

Mads kom selvfølgelig til min redning og fulgte mig ud af badet og ind i stuen, gav mig en klud med koldt vand på, og senere ind i sengen for at hvile lidt. Efter en halv times tid gjorde det mindre ondt og jeg kunne holde ud at have øjet åbent.

Siden har jeg set tåget på det pågældende øje. Det løber i vand når jeg prøver at læse, se TV eller sidde med min elskede bærbare PC. Det går meget godt med bare at være i huset, lave mad og andre huslige ting, bare jeg der ikke er for lyst. Men jeg er da lidt spændt på hvordan det skal gå at være på arbejde imorgen, jeg laver jo stort set ikke andet end at sidde foran en skærm. Heldigvis har jeg en tid hos lægen imorgen, så vil jeg lige bede hende se på øjet.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.