Styr på

Så er der vist ved at være lidt mere styr på tingene end der var for et par dage siden.

  • Vi fik tilkalde køleskabsmontør og repareret køleskabet, og selvom det var 10 dage siden at garantien udløb, så sendte de alligevel regningen til køleskabsproducenten i stedet for at lade os betale. Flinke folk.
  • Vi har endevendt soveværelset, støvsuget hver en sprække og vasket gulvet grundigt – og ikke fundet væggelus. De skulle iflg. Statens Skadedyrslaboratorium være 4-5 mm store, så dem skulle man kunne se hvis de er der. Det må være en eller flere lopper som driller mig – og de kan ikke trives i/hos mennesker i længden, så det burde stoppe af sig selv.
  • Mads har fået bestilt en ny cykel og venter i skrivende stund på at forretningen i Roskilde bliver færdig med at bygge den til ham.
  • Naturgasfyret er efterset og det blev ikke fundet noget galt. Nu kan vores serviceaftale med HNG starte.
  • Mads har fået sit ur tilbage fra urmageren. Det var en pakning i uret der var knækket, det må den have været allerede da han fik det. Så alt er godt igen.
  • Billetter ER bestilt til premiere på Flammen og Citronen på fredag. Desværre var vores yndlingspladser på bagerste række udsolgt, så det bliver næstbagerste række – men det er stadig utrolig charmerende at være i Reprisen i Holte
  • Jeg tog endnu en arbejde-hjemme-dag tirsdag før påske, og efter frokost cyklede jeg lige en tur ned til Virum Torv og købte ind til påske. Vi er nu nået til Påskedag uden at sulte.
  • Jeg fik lavet krukken med løgplanter og lidt stedmoderblomster og kørte i ly af mørket over med den til vores vennepar med baby’en søndag aften. Jeg tror de blev glade for den.

De andre ting gælder stadig, men nu er der mindre på listen. Til gengæld er der kommet nye ting til, så jeg skal have lavet aftale med Heidi om shopping i Næstved, wii-spilleaften med Margit og Jacob og jeg vil også gerne prøve at lave en pigeaften med Kirsten og Margit. På lørdag kommer Mads’ ene søster med familie og spiser. Jeg har på fornemmelsen at det bliver en socialt og hyggeligt forår.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.