Lille bryllupsrejse

Søndagen efter at vi blev gift tog vi på en lille ’bryllupsrejse’ til Sønderjylland. Vi havde booket et luksusophold med 3 overnatninger på Benniksgaard Hotel. Da vi ankom, fik vi champagne og chokolade på værelset og lidt senere massage i en wellness-lejlighed i samme kompleks. Vi spiste morgenmad og aftensmad på hotellet og kørte ud på sightseeing i løbet af de 2 efterfølgende dage.

Mandag var vi i Møgeltønder, hvor vi først gik op og ned ad den fine gamle hovedgade, og bagefter spiste frokost på Schackenborg Slotskro. En sjov lille oplevelse var at Prins Joakim også spiste frokost på kroen den dag. Dagen efter tog vi på Trapholt-museet og bagefter frokost og shopping i Kolding Storcenter. Der er et par billeder på vores billedsite

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.