Hvad lavede du på den første forårsdag?

Jeg har som resten af Danmark/Sjælland/København nydt det der lignede årets første forårsdag. Jeg har plantet de sødeste blå og lyseblå stedmoderblomster i forhaven og tørret vasketøj udendørs.

Jeg har været på planteskole og købe så-jord så vi kan plante chilifrø i minidrivhus i vindueskarmen. Faldt forårskåd for 2 store krukker til terrassen i baghaven, og de blev straks impuls-købt sammen med et lækkert stativ som vores 2 klematis’er kan klatre op ad.

I går åbnede de gule krokus sig, og vintergækker, erantis og dorothea-liljer står allerede i fuldt flor. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de mange grønne blade fra løgvæksterne i de kommende måneder.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.