Babyboom

Hvor 2007 åbenbart var året hvor alle skulle giftes, ser 2008 ud til at bliver året hvor alle skal have børn. I Mads og min vennekreds er der allerede født 2 børn i år, og der er mindst 3 mere på vej. Ikke at det er 10 år siden der kom børn i min omgangskreds, ligesom som med bryllupperne. Og det er heller ikke fordi jeg er overrasket, det er jo meget naturligt i vores alder. Men nu er vi nået hen til den situation som jeg beskrev sidste år, hvor alle i omgangskredsen – undtagen en enkelt single-veninde og vores forældre – er småbørnsfamilier. Jeg er allerede ved at være i god form til at diskutere fødsler, børns udvikling og fædreorlov!

Havde faktisk en rigtig god oplevelse i går, hvor vi var hjemme hos et par med en 2-årig datter. Vi spiste sammen, hun legede lidt og så kom hun i seng. Derefter kunne de voksne snakke og spille spil og grine alt det vi ville.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.