Endnu en verdensborger

Så blev min ældste ven  far. Efter en lang optakt gik det pludselig hurtigt, og en baby på over 4 kg kom til verden natten mellem 2. og 3. januar. Det er selvfølgelig en hård tid for de 2 forældre. For første gang i mit liv fik jeg lov at besøge nybagte forældre på hospitalet og se det lille vidunder. Det slår mig hvor hårdt naturen dog har skruet det sammen, når en kvinde skal igennem en fødsel som stort set altid beskrives som ekstremt smertefuld, dræner hende fuldstændig for kræfter og efterlader hende fysisk og psykisk udmattet – og så kan hun ikke få lov at sove bagefter! Da vi var på besøg på hospitalet var det 20 timer siden atbarnet var kommet til verden, og da havde både far og mor kun fået 2 timers søvn. Stakkels mennesker. Men de er selvfølgelig lykkelige og nyder denne første tid med deres søde lille baby, og så får man nok ekstra kræfter.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.