Julen overstået

Så blev juledagene overstået. Det går altid alt for hurtigt, men der er da heldigvis stadig 4 fridag foran. Alt var som det skulle være, både juleaften hos mine forældre og julefrokoster dagene derefter hos henholdsvis min mors bror og min kærestes forældre. Min familie blev glad for de gaver jeg havde købt til dem, og jeg fik også selv gode gaver. Bla. fik jeg af Mads en lækker ny mobiltelefon, så jeg nu kan udnytte min lange transporttid lidt bedre – den kan gå på internet med en højere hastighed end den gamle.

De sidste mange år har jeg spist sushi med venner i juletiden. Det kommer af sig selv – man har fået så meget traditionel julemad, og så får man lyst til noget andet. Tit har vi lavet sushien hjemme hos mig, og dernæst spist det. I dag skal jeg ind til min veninde som bor på Vesterbro og som har mindst 7-8 sushi-restauranter i nærheden af sig. Det bliver dejligt.

I år skal vi holde nytårsaften hjemme. Mads’ ene søster kommer med sin familie og så tager vi en aften med fondue og videospil.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.