Virum Gymnasium 50 år

Jeg har været på besøg på mit gamle gymnasium i dag. Gymnasiet fejrer i denne uge sin 50 års fødselsdag og holdt i dag åbent hus for gamle elever. Jeg er en årgang 1990 – og det kom jeg til at tænke på at det er mange af dem der går på gymnasiet i dag også. De må nemlig være FØDT omkring 1990 !

Mange af dem der var mødt frem på gymnasiet i dag var godt nok noget ældre end mig, jeg så ikke en eneste på min alder. Men er man ikke blevet rimelig gammel, når ens studenterhue er ældre end dem der går i gymnasiet i dag?

Der var indrettet klasselokaler i 1950’er, 1960’er, 1970’er, 1980’er og 1990’er stil og gennemført undervisning som dengang. Jeg gik selvfølgelig straks ind i 1980’er-lokalet som repræsenterer de år jeg gik i gymnasiet. Her blev jeg mødt af nogle børn klædt ud med slips og jakke med opsmøgede ærmer.  Jeg var den eneste gæst i rummet, kunne ikke finde på at sige andet end ”jeg er autentisk fra 80’erne”. Det var nærmest surrealistisk.

På mange måder kan jeg jo godt mærke at der er gået 2 årtier. Men hele skolen så stort set ud som dengang jeg gik der, og så føles det som om tiden har stået stille.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.