Så blev jeg 36

Tja, så gik der et år mere. 36 år er jeg nu. Efter en periode med nyt arbejde og en lang rejse har hverken Mads eller jeg haft overskud til at tænke på gaver og fester. Mads havde fødselsdag mens vi var på Gran Canaria, og jeg kunne ikke overskue at slæbe en gave med derned.

Vi blev enige om at fejre os begge på min fødselsdag. Det blev til en dejlig middag på Spicy Licious på Istedgade – dejlig thai/vietnamesisk mad hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Og en herlig detalje for os som ikke drikker alkohol med fornøjelse: et stort udvalg af ikke-alkoholiske drikke som ikke bare var cola og fanta. Økologisk blodappelsin-boblevand, mangojuice osv. Virkelig lækkert.

Det var dejligt for en gangs skyld ikke at tænke på meget på min fødselsdag. Ellers er det lidt som om jeg ikke kan begynde at tænke på jul før fødselsdagen er overstået – denne gang har jeg kunnet begynde at tænke på gavekalender til Mads, adventskrans og kalenderlys-dekoration allerede her i slutningen af november. Det er herligt. Jeg elsker jul.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.