Hjemme igen fra ferie

I går vendte Mads og jeg hjem efter 14 dage på Gran Canaria. Jeg har aldrig før været på ferie i så lang tid, og det føles anderledes end ellers. Lige da jeg trådte ind ad døren herhjemme synes jeg at her så ’mærkeligt’ ud, og da jeg vågnede i morges var jeg i tvivl om hvor jeg var. Så jeg skal skynde mig med at komme ind i hverdagens rytme, for i morgen skal jeg tilbage på arbejde.

Det har været en fantastisk ferie. Vi har både fået slappet af og ladet batterier op, og oplevet en masse. Vi har set 3 andre feriebyer, den største og næststørste by, kørt rundt i lejebil og set landskabet og spist lokal mad. Vi har fået en masse sol og badet, gået ture og spist både god og dårlig mad. Vi har også set film i TV. Jeg vil i et senere indlæg reflektere over spaniere/canariere og nogle af de oplevelser vi har haft.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.