Nyt job

Endelig er jeg kommet frem til et punkt hvor jeg kan fortælle sidste nyt fra job-fronten. Jeg har nemlig lige været i postkassen med en underskrevet ansættelseskontrakt. Jeg har accepteret et tilbud fra MyTravel Airways om at blive ansat som proceskonsulent i IT-afdelingen. Jeg skal arbejde med forskellige typer skriftlig dokumentation: supportdokumentation, politikker, kontrakter osv.

Tilbage i maj måned fik jeg en henvendelse fra IT-chefen i MyTravelAirways. Han og jeg har arbejdet sammen i PFA Pension, og da han begyndte at tænke på at oprette en stilling som proceskonsulent kom han til at tænke på mig. Han google’de mig og fandt denne hjemmeside! Selvom der ikke er ret mange læsere af denne side må jeg jo sige at den da har gjort lidt gavn. Efter 2 samtaler fandt jeg ud af at stillingen var attraktiv for mig, og min kommende chef blev klar over at jeg stadig havde de kompetencer han efterspurgte. Jeg blev derfor tilbudt nogle ansættelsesforhold der nogenlunde matcher mine nuværende og har så i fredags modtaget en kontrakt.

Så i morgen skal jeg sige op til min chef i IBM! I skrivende stund er der endnu en uge på arbejde, og derefter står den på ferie i 2 uger. Bagefter er der så kun 2 uger tilbage i IBM. Jeg er spændt på at starte på det nye – det er trods alt 6 år siden jeg sidst skiftede job. Selve jobindholdet er jeg ret sikker på skal gå godt – jeg har erfaring indenfor flere at disciplinerne og føler jeg har meget at byde på. Det er mere de ydre faktorer der bliver lidt spændende. Jeg kommer f.eks. til at få fordoblet min transporttid til arbejde, da MyTravel Airways ligger i den sydlige del af Københavns Lufthavn. Det kommer til at blive ca 1½ time hver vej, hvilket vil betyde at jeg skal op før kl 6 om morgen og ikke er hjemme før 17:30 hvis jeg skal arbejde fra kl 8 til 16. Der er heldigvis mulighed for at arbejde hjemme ind imellem, men det bliver næppe relevant i den første lange tid, hvor jeg skal lære organisationen og forretningen at kende.

Lignende indlæg:

  • der findes ingen lignende indlæg

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.